XV kolo Kupa CG-standardni vazdusni program

           XV kolo Kupa CG, Ksenija ponovo odlicna

bar 1

Protekle subote je na strelistu u Baru odrzano XV kolo nacionalnog Kupa za standardno vazdusno oruzje. Rezultati su potvrdili da zdrava konkurentska atmosfera najvise prija juniorima,prije svih Kseniji Todorovic, koja je u odlicnoj formi .Rezultat od 371 kruga  se ustalio na  njenom ” repertoaru ” i    sada ocekujemo da vidimo sta je sljedece sta ce nam      ova talentovana Baranka prikazati.Pozitivna energija prisutna je i kod njenih koleginica, Saranoviceve i Beloseviceve,koje iako sa oscilacijama u rezultatima,sigurno da mogu i vise i bolje.U svakom slucaju,ocigledno je da smo dobili zensku ekipu u disciplini pistolj, koja sa prosjekom godina 18,uz ciljani rad i ulaganje,moze da bude nas glavni adut narednih par decenija. 

Spomenucemo ovaj put i mlade Danila Todorovica(pistolj) i Anastasiju Boljevic(puska) ko-  ji su ispucali svoje najbolje rezultate u dosadasnjem kup takmicenju.Iskusnijim strijelcima je godilo prisustvo finskih i indijskih reprezentativaca u revijalnom takmicenju “Medjunarodni” karakter Kupa dao je dodatni impuls rezultatima nasih pistoljasa koji polaku idu ka kvoti 570+.
Svakako da strijelcima prija mogucnost da se i na svojim strelistima oprobaju na elektro-nskim metama,koje su na svjetskim takmicenjima vec odavno standard,a kod nas jos uvi-jek izuzetak. Potrebno nam je vise ovakvih  sportskih  priredbi, konkurencije koja donosi rezultat i jaca takmicarski duh i zelju za dokazivanjem.                                                             Sve to – uz malo srece, pa se sa Svjetskog  kupa u Minhenu  mozemo nadati dobrim vije-stima. 15_kolo_CG_2015

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.