XIV kolo kupa CG standardnim vazdušnim oružjem

XIV kolo kupa CG standardnim vazdušnim oružjem -Anđela i Nikola  najbolji

Četrnaesto  kola Kupa CG standardnim vazdušnim oružjem održano je po online modelu. Takmičilo se na strelištima u Podgorici, Nikšiću, Beranama i Kolašinu.


Utisak je da su  raspoloženiji bili pištoljaši, ako je bar suditi po rezultatima. Nadmetanju se , posle  povremenih prekida u prethodnom periodu, vratio Nikola Šaranović. Odmah je “upucao ozbiljan” rezultat, 563 kruga . Vidjećemo da li je pauza iza njega i da li će se njegovi dobri rezultati nastaviti.  Dobar je bio i Stanislav Bošković, 559 krugova,
a  i više od toga, junior Novak Dević koji je osvojio 558 krugova. Sasvim je izvjesno da se Dević vraća na pravi put. Kod djevojaka u ovoj disciplini, istakla se juniorka Jovana Popović s upucanih 556 krugova. I za nju važi kao i za Novaka, dobro raspoloženje  i samopouzdanje na terenu- bolji rezultat.

 

Kod puškaša,  u duelu koji od početka sezone “van linija” vode Andjela Miličković i Miloš Božović, Andjela je ovaj put bila bolja – 616,8 prema Miloševih 616,5 bodova. Ovo je njen najbolji rezultat u sezoni. Potvrdjuje se koliko je važno održavati takmičarsku oštrinu  jer oni  jedno drugo prosto podstiču  na rezultat i budnost. To će im dobro doći kao pomoć u pripremi za Evropsko prvenstvo koje je pred vratima, a koje je za mnoge (naše) strijelce, prava i jedina provjera kvaliteta u ovoj sezoni.

14. kolo Kupa CG 2020-21  book-Kup-2020-21-nakon 14 kola

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.