XII kolo kupa CG-rezultati

Andjela najbolja sa 620,9 bodovaNa strelistu kluba  Gorstak u Kolasinu u subotu je odrzano 12-o ovosezonsko kolo Kupa CG za standardni vazdusni program.Vidjena je dobra sportska atmosfera i solidni rezultati, prije svih – rezultat Andjele Milickovic, koja je upucala – 620,9 .Milickoviceva je ovaj rezultat ostvarila posle  nekoliko rezultatskih  oscilacija i “trazenja”,ali je konacno postigla stabilnost koja nam daje za pravo da se nadamo dobrom plasmanu na Svjetskom Kupu u Pekingu krajem ovog mjeseca.
I ostali strijelci su bili dobri,prije svega puskasi-Nemanja Obradovic Miljan Devic  i Zeljko Tomovic,svi preko 608,0; sve sigurnija Beba Dabetic sa 607,7,te Milos Bozovic koji se sa 604,6 polako vraca u formu nakon zdravstvenih problema ali i peha s oruzjem na nedavnom EP.
Spomenucemo i domaceg takmicara u disciplini vaz.pistolj,Lazara Vujosevica, koji je pucao svoj najbolji rezultat u sezoni od 549 krugova. Vecina strijelaca sada iz kola u kolo potvrdjuje svoj reprezentativni potencijal,ali zaista svi-a narocito mladji strijelci -pokazuju veliki talenat i jasnu motivaciju.
Naredni period je rezultatski i formativno veoma vazan za nasu ekipu, ocekuje ih zavrsnica Kupa ,te velika medjunarodna takmicenja,svjetski kupovi u Pekingu i Minhenu,a zatim i Igre malih zemalja  Evrope.12.kolo Kup CG 2018-19. book-kup-cg-18-19-nakon-12-kola

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.