Trap, Siroki Brijeg (BiH)

Trap, Široki Brijeg (BiH)

I Memorijal M.Lasić, Široki Brijeg (BiH)

Zbog tehničkih poteškoca sa zakasnjenjem objavljujemo zapažen nastup crnogorskih Trap steijelaca na I Memorijalu “Mića Lasić” -Siroki Brijeg (Trap 50 meta).

Ekipa Herceg Novog u sastavu Dragan Mrkajić (37 pogodaka), Nikola Perišić (41) i Borivoje Krivokapić (43 pogotka) je ubjedljivo slavila u konkurenciji 10 timova iz BiH, Hrvatske i Crne Gore. Drugo mjesto je zauzela ekipa Čitluka dok je trece mjesto pripalo kombinovanoj ekipi Budve (Marković 41, Stanisić 43, i domaćin S.Lasić 30).

U pojedinačnoj konkurenciji 42 takmičara, u kvalifikacijama su dominirali crnogorski strijelci Stanisić i Krivokapić, koji su dijelili prvo mjesto sa po 43 pogotka, da bi u Finalu nešto lošijim izdanjem poklekli na 5. odnosno 6.poziciju. Sa druge strane, Jovica Marković (41 pogodak) je kroz raspucavanje sa Perišicem (41) ušao u Finale, da bi se vrlo dobrim izdanjem  probio do podijuma i 3.mjesta. Pobjedio je Zvonimir Pavosević iz Osijeka ispred Tomislava Luburica SK Orao Čitluk koji je pobijedio Markovića u raspucavanju za 2.mjesto.
Sve ukupno moze se reci da su crnogorski strijelci ostavili veoma dobar utisak sa trojicom finalista i ekipnom pobjedom.

 

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.