Prvenstvo Crne Gore -serisko vazdušno oružje

Prvenstvo Crne Gore -serisko vazdušno oružje

Dana 11.06.2022. godine na strelištu Donje Luge u Beranama u tehničkoj organizaciji SK Berane i SK Donje Luge održano je Prvenstvo Crne Gore -serisko vazdušno oružje drugi dio za kategorije juniori – seniori.

Predhodnog vikenda 04.06.2022. godine u Kolašinu je u tehničkoj organizaciji SK Gorštak iz Kolašina održan I dio prvenstva u kategorijama pioniri – kadeti.

Na Prvenstvu Crne Gore -serisko vazdušno oružje učešće je uzelo 6 klubova koji rade na razvojnom “B” programu i to : SK Gorštak – Kolašin, SK Donje Luge – Berane, SK Čelik – Nikšić, SK Centar – Pljevlja, SK Berane – Berane, SK 7,9 mm – Andrijevica.

Prema priječima g. Radoslava Puletića organizatora prvog dijela takmičenje i tehničkog delegata SSCG takmičenje su obilježili veliki broj nastupa mladih strelaca, kojima je ovo novo iskustvo i prvi nastupi na vatrenoj liniji, sve je proteklo u redu , a treneri su imali pune ruke posla obzirom da je najmlađim kategorijama asistencija neophodna.

U Beranama na drugom dijelu takmičenja domaći “teren” najviše je odgovarao strelcima SK Donje Luge koji su imali u svakoj disciplini i kategoriji ekipu, te su se okitili sa najviše odličja , nisu zaostajli ni strelci Pljevljskog kluba Centar koji su pod diregenskom palicom iskusnog Bahrije Kujunđića osvojili ekipno zlato u disciplini seniorke puška , a Srđan Radović je bio zlatni ispred perspektivnog Devića u kategoriji pištolj seniori. Izdvojili bi još par rezultata : Nemanja Obradović 376, Beba Dabetić 370, Dević Miljan 370 krugova.

BILTEN DRŽAVNO PRVENSTVO 2022. GODINE

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.