Kup Berana-serij.vazdusni program

  Kup Berana-odlicni rezultati i rekordno ucesce

berane kup 4 berane kup 5

U subotu 16.aprila 2016. godine je održano IV  kolo Kup-a CG serijskim vazdušnim oružjem-Kup Berana . Takmičenje je obeležio  rekordan broj takmičara – 159 iz šest klubova sa sjevera Crne Gore . Najbolji su bili takmičari SK „ Donje Luge „ iz Berana , SK „ Berane „ iz Berana i SK „ Gorštak „ iz Kolašina .
U pojedinačnoj konkurenciji vrijedan pažnje je rezultat juniora SK „ Donje Luge „ Nemanje Obradović od 373 kruga , koji je ubedljivo pobijedio i u seniorskoj konkurenciji.  Treba naglasiti rezultat pionirke SK „ Gorštak „ iz Kolašina Ivane Medenice od 177 krugova , koja je pobijedila i u konkurenciji kadetkinja sa odličnih 360 krugova .
Medju pionirkama do 12 godina koje su pucale s naslona, Danica Puletić iz kolašinskog kluba je postigla senzacionalan rezultat od 197 krugova od 200 mogućih .
Ekipa pionira SK „ Donje Luge „ iz Berana je postigla odličan rezultat od 526 krugova , kao i pionirke SK „ Gorštak „ iz Kolašina od 507 krugova .
Takmičenje je odlično organizovano, a za najbolje takmičare su od strane domaćina obezbijeđene prigodne nagrade, diplome i medalje . Bilten Kup Berana 2016.-IV kolo Kupa
berane kupberane kup 2

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.