IX kolo Kupa Crne Gore- rezultati

IX kolo Kupa Crne Gore-
Đukić i Miličkovićeva bolji od ostalihĐinović do ličnog rekorda

Deveto kolo Kupa Crne Gore standardnim vazdušnim oružjem održano  je po online modelu na strelištima u Beranama, Pljevljima, Kolašinu, Nikšiću i Podgorici.

Koronavirus koji je sredinom mjeseca „zahvatio“ naše klubove i  strijelce, još nije sasvim prošao, pa se to odrazilo i na rezultatima i po učešću.
Od rezultata koji su se izdvojili u disciplini pištolj, najbolji je bio Dušan Đukić (Stara varoš) sa 557 krugova. Lazar Vujošević (Gorštak) imao je 3 kruga manje – 545, a Radoje Ćorić (Brskovo) 551 krug.
Kod djevojaka, opet je bila najbolja Jovana Popović (Gorštak), i opet 550 krugova.

Kod strijelaca  vazdušnom puškom, najbolje su bile Anđela Miličković (Stara varoš) sa 615,5 i Darinka Bulatović (Centar PG) sa 615,3 bodova. Bile su dobre i sada već standardna Ksenija Jukić, ali i Lea Agović (obije Donje luge), sa 610,3, odnosno 607,8 bodova.

Ne možemo da zaboravimo još jedan veoma bitan rezultat za OSI takmičara Milana Đinovića (Berane). On je nastavio odličnu seriju i sa 612, 9 bodova popravio svoj lični rekord. Ovo naročito ohrabruje jer ga uskoro očekuju kvalifikacije za debi na paraolimpijskim streljačkim takmičenjima. IX kolo Kupa CG 2021-22 book Kup nakon 9 kola
Naredno kolo po Kalendaru takmičenja planirano je za 5. februar  na strelištu „Ljubović“ u Podgorici. 

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.