IV kolo Kupa CG-stand.vazdusno oruzje

                                IV kolo kupa CG-Pantoviceva ubjedljiva!

Na 4.kolu Kupa CG standardnim vazdusnim oruzjem koje se protekle subote  održalo na streljani Ljubovic u Podgorici,najbolja je bila domaca takmicarka Jelena Pantovic (vazdu-sni pistolj)koja je ostvarila odlican rezultat od 379 krugova .Pantoviceva skupa sa kolegi-nicama (Saranovic,Belosevic i Popovic) pokazuje odlicno raspolozenje i formu pred vazna takmicenja u nastavku sezone.
Dobri su bili Bozovic koji je sa 589 krugova izjednacio rekord Vojina Tomovica u kategoriji juniori ,zatim Milickoviceva sa 393 kruga, (oboje vazdusna puska) ,a zapazen je i rezultat kadeta u ovoj disciplini, Miljana Devica od 578 krugova.Utisak je da su puskasi bili nesto indisponiraniji ovog vikenda,narocito ako se ima u vidu kakav su zalet napravili u preho-dnim kolima.
Rezultati su poslije duze vremena evidentirani na cijele krugove,buduci das u organizatori imali tehnickih problema sa masinom za ocjenjivanje pogodaka.
Pocetkom narednog mjeseca predvidjeno je da naša strijelci nastupe na medjunarodnom prvenstvu  u Solinu/Split.Od njihovog nastupa na ovom takmicenju puno ocekujemo.U  prilogu mozete vidjeti rezultate4.kolo Kup CG17-18

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.