III kolo Kupa CG-standardni vazdusni program

                            Zeljko,Andjela,Nemanja,Beba- rezultati sve bolji

Trece kolo nacionalnog Kupa standardnim vazdusnim oruzjem odrzano u Beranama do-nijelo je uzbudljivu sportsku predstavu i rezultate iznad ocekivanja.Ovo iz razloga jer je sezona tek pocela,forma se  tempira,a ciljevi  za takmicarski ciklus se jos uvijek “traze”.
Da su neki takmicari vec uveliko u formi i da su im ovogodisnji ciljevi jasno postavljeni, najbolje govore rezultati koje su ove subote ostvarili Zeljko Milickovic,Nemanja Obrado-vic,Andjela Milickovic i Beba Dabetic.
Milickovic je “upucao” 568 krugova,Obradovic 617,1 ,Milickoviceva 618,1,a Dabeticeva  612,3 bodova.Za Bebu i Nemanju; ovo su najbolji rezultati posle perioda punog oscilacija. Ne smijemo zaboraviti ni rezultat Novaka Devica od odlicnih 552 kruga medju kadetima pistolj.Za sve koji prate razvojni put nasih  talentovanih strijelaca,rezultati nijesu  izne-nadjenje; pitanje je samo koliko brzo ce napredovati na medjunarodnom nivou.


Ne zaostaju ni ostali,opsti utisak je da su svi- bolji i sigurniji.Ovo je jedan od onih tre-nutaka  kada se sve cini  obecavajuce ,nadajmo se samo da ce ga iskoristiti , iako je za korak vise na svjetskoj sceni potrebno jos dosta toga.
Ocekuje nas jos jedno kolo Kupa prije prvog veceg takmicenja u sezoni,medjunarodnog turnira u Hrvatskoj,na kome ce ucestvovati najbolji predstavnici streljastva u regionu. 3.kolo Kupa CG 2018-19

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.