Elektronska sjednica UO SSCG

Elektronska sjednica UO SSCG
– pripreme reprezentacije , izmjena termina takmičenja, dopuna/izmjena spiska učesnika za SK u Lonatu i EP u Osijeku

Na elektronskoj/telefonskoj sjednici završenoj danas, teme su bile predlog za pripreme reprezentacije (puška/pištolj + dopuna za trap), izmjena termina Kup takmičenja standardnim vazdušnim oružjem i dopuna/promjena imena na spisku učesnika za SK u Italiji i EP u Hrvatskoj.
Upravni Odbor je prihvatio stav Stručne Komisije i odlučio da se pripreme za reprezentaciju puška/pištolj održe u naredna dva vikenda (7.-9. i 14.-16. maj) na strelištu Ljubović na elektronskim metama. Takodje, pored municije za pripremu za Stanišića i Markovića koja je odobrena na prethodnom zasijedanju UO, odgovarajuća količina municije za pripreme će biti dodijeljena i trećem predstavniku za trap na EP, Boru Krivokapiću.

Novi termini Kup takmičenja standardnim vazdušnim oružjem su-
XVI kolo je 8. maja i to online, osim za članove reprezentacije koji će se takmičiti u Podgorici,
Finale za sve učesnike je 15. maja na strelištu Ljubović 
.

Kako je prethodnom odlukom UO ostavljena mogućnost da se nakon kola Kupa u trapu izvrši korekcija imena trećeg predstavnika na EP, shodno ostvarenom rezultatu u Osijek će putovati Boro Krivokapić. Data je saglasnost klupskom treneru i bivšem reprezentativcu iz Herceg Novog, Dragoslavu Rackoviću, da o svom trošku kao zvanično lice prisustvuje SK u Lonatu.

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.