VII kolo Kupa- stand.vazdušno oružje

VII kolo Kupa – rezultati

U subotu je u Podgorici održano sedmo kolo Kupa Crne Gore standardnim vazdušnim oružjem. Organizatori iz Streljačkog kluba Centar imali su ovaj put dupli  posao budući da je nakon kola Kupa održan i “Kup Podgorice”, a svoj posao odradili su profesionalno i bez primjedbi.

Serija napredovanja u rezultatskom smislu nastavljena je ovaj put  performansama “pištoljaša” – Dušana Đukića (560), Jovane Popović (555), Ivone Bulatović (552), kao i “puškaša”  Željka Tomovića (610,5).
Očekivano dobri su bili reprezentativci u disciplini vaz.pištolj, Jelena Pantović (562) i Stanislav Bošković (560). U disciplini vazdušna puška ispunili su očekivanja Anđela Miličković (614,8) i dvojac  iz Berana- Miloš Božović (614,1) i Beba Dabetić (611,3). 7.kolo Kupa CG 2019-20

Na “Kupu Podgorice” održanom poslije redovnog kola Kupa, najbolje su bile dame,
1. Jelena Pantović, 2.Beba Dabetić i  3.Anđela Miličković.
Da sumiramo, viđena je jedna dobra  sportska predstava sa solidnim odzivom strijelaca i puna dobre energije.Takmičenje je potrajalo cijeli dan, svi su otisli ispraćeni medaljama. Pred strijelcima je kratka pauza nakon koje slijede regionalna takmičenja i Evropsko prvenstvo.

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.