Elektronska sjednica UO SSCG

Elektronska sjednica UO SSCG- 
izbor kandidata za Salona Open (Split 8.-10.11.2019.),
isplata drugog dijela stipendija,norme za 2020.godinu

Na elektronskoj/telefonskoj sjednici UO SSCG odrzanoj juce i danas, teme su bile prijedlog kandidata za Salona Open,prijedlog isplate drugog dijela stipendija,norme za narednu godinu,a UO SSCG se upoznao i sa misljenjem SK u vezi programa rada do kraja ove i priprema za narednu godinu.

Upravni Odbor je prihvatio prijedlog Strucne Komisije i odlucio da u Split  putuju-
vazdusna puska : Miljan Devic,Beba Dabetic, Milos Bozovic,Nemanja Sekaric,Zeljko Tomovic , Andjela Milickovic,
vazdusni pistolj :Jelena Pantovic,Ivona Bulatovic;Gordana Belosevic, Stanislav Boskovic, Novak Devic,Lazar Vujosevic , Dusan Djukic,
i   trener Stanko Laban.

Usvojen je prijedlog za dodjelu stipendija za talentovane strijelce po pravilima i proceduri koji su koristeni i za prvi dio stipendija.Podjela drugog dijela stipendija Tabela rezultata stipendije
Potvrdjene su i norme. Cilj podizanja pojedinih normi je povecanje takmicarskih i rezultatskih ambicija nasih strijelaca , kao i usaglasavanje sa svjetskim streljačkim trendovima. Vodilo se racuna o mladjim kategorijama, te za juniore u prvoj juniorskoj godini vazi dosadasnja norma (MQS -595.0) kao regionalna norma. Norme se pocinju  primjenivati od 01.01.2020. godine,sto je u skladu sa ISSF praksom . norme 2020.
UO je obavijesten i o planu odlaska na takmicenja (P/P) do kraja godine, analizi kalendara i planova za tekuću odnosno iducu godinu, narocito u svijetlu prioritetnih takmicenja i njihovog adekvatnog budzetiranja. Bilo je i drugih zapazanja sa kojima je UO upoznat,a koja se ticu optimalnog koriscenja sredstava  i potrebi da se posveti  veca paznja “B” razvojnom programu .

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.