III kolo Kupa Crne Gore – standardno vazdušno oružje

III kolo Kupa Crne Gore – Jelena u ritmu, lični rekordi za Leu i Ivonu

Treće kolo nacionalnog Kupa održano je u subotu na strelištu Donje luge u Beranama. Primijetićemo da strelište izgleda odlično, prozračno i prostrano, a sama zgrada kao da je oduvijek bila namijenjena za streljaštvo.

Takmičenje je proteklo u znaku djevojaka- Lea Agović ( Donje luge, juniorke puška) i Ivona Bulatović (Centar PG, seniorke pištolj)  potvrdile su da dobar start nije bio slučajan, obije su ‘upucale’ svoje najbolje rezultate ikada – Lea 608, 1 bodova, Ivona 560 krugova.         

Konačno se dobrom ritmu vraća i Jelena Pantović ( Centar PG, seniorke pištolj) ; ostvarenih 564 kruga su odličan rezultat uvijek i svuda.         

Ostali takmičari nisu bili na svom standardnom nivou, ali razloge treba tražiti u nesvakidašnjim uslovima u kojima se sportska takmičenja odvijaju. To potvrđuje i podatak da su predstavnici klubova iz nekoliko gradova (Nikšić, Pljevlja, Kolašin, Mojkovac) zbog epidemiološke situacije propustili ovo kolo Kupa. To je i razlog što će narednog vikenda naši reprezentativci ‘preskočiti’ medjunarodno takmičenje ‘Salona Open’.
3. kolo Kupa CG 2020-21

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.