XVI kolo Kupa CG-stand.vazdusni program

      Dobri rezultati na posljednjem kolo Kupa Crne Gore
        Darinka Bulatovic rekordno!

U Beranama je u subotu odrzano posljednje,16.kolo nacionalnog Kupa za standardni vazdusni program.Atmosfera je bila izrazito takmicarska,rezultati vise nego dobri. Izdvojicemo ovaj put postignuce mlade Kolasinke,Darinku Bulatovic koja je ostvarila najbolji rezultat za kadetkinje vazdusna puska(595,4).Darinka,kojoj je ovo druga godina takmicenja u medjunarodnom programu,primjer je kako naporan rad,upornost i posve-cenost dovode do napretka.Vec nekoliko takmicarskih kola ona popravlja sopstveni rezultat,da bi u ovom ostvarila i nacionalni rekord .S nestrpljenjem ocekujemo ono sto ce ova talentovana i vrijedna djevojka u narednom periodu ostvariti.
Pomenuli smo da su rezultati bili dobri,i zaista je tako.Medju `pistoljasima`,Stanislav Boskovic je opet bio odlican (567);Jelena Pantovic standardno dobra (559);a popravljuju se i domaci takmicari -Novak Devic (545) i Zeljko Obadovic (542).
Kod `puskasa`pored Darinke,izuzetno je bio raspolozen Milos Bozovic (616,8),konstantno dobra Andjela Milickovic(616,6),te Miljan Devic (615,9)i Nemanja Obradovic (607).Ovo govori da se u dobrom takmicarskom raspolozenju nasi sportisti pripremaju za Igre malih zemalja.
Prije toga,narednog vikenda je na programu je  Finale Kupa nakon koga cemo znati ukupne pobjednike u disciplinama puska i pistolj,mada bi moralo bi da bude velikih iznenadjenja pa da neko Andjeli i Jelene preuzme primat.Andjelu jos prije Igara ocekuje vazan nastup na tradicionalno najvecoj smotri streljastva,svjetskom Kupu u Minhenu ,od 24.do 27.maja.16.kolo Kup CG 2018-19 book-kup-cg-18-19-nakon-16-kola

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.