XV kolo Kupa CG i Kup Niksica

Dvodnevni program u  Niksicu-Andjela najbolja na kolu Kupa

U Niksicu je ovog vikenda na programu bio dupli streljacki program ,prvog dana redovno kolo Kupa Crne Gore ,a drugog dana revijalni turnir Kup Niksica.Oba takmicenja odrzana su u streljani SC Niksic i to standardnim vazdusnim oruzjem.
andjela novo
Petnaesto kolo obiljezio je doba rezultat Andjele Milickovic koja je ponovo isla preko kote 620 (620,5 bodova).Podsjecamo , Andjela je imala peh sa oruzjem,koji je sudeci po rezu-ltatu, uspjesno otklonjen. Dobar je bio Nemanja Obradovic (613,1) koji cijele sezone poka-zuje zrelost i stabilnost.Pored njih,spomenucemo rezultat Miljana Devica od 610,8 bodo-va,te mlade Kolasinke Darinke Bulatovic,koja je upucala svoj najbolji rezultat ikada od 594,1 bodova.
U disciplini vadusni pistolj izdvojio se Novak Devic sa 555 krugova,a popravlja se i Blazo Tadic,koji je `ubio` 549 krugova. Od obojice se u narednom periodu dosta ocekuje.
U generalnom poretku nakon 15 kola nema promjena ,Andjela je suverena medju puskasima,kao i Jelena medju pistoljasima,iako je danas bila skromnija nego inace  sa 552 kruga.
Vec ove subote na programu je posljednje,16.kolo Kupa,koje ce biti odrzano u Beranama.
15.kolo Kup CG 2018-19 book-kup-cg-18-19-nakon-15-kola
Narednog dana na programu je bio revijalni turnir Kup Niksica koji je zbog losih vremenskih prilika odrzan u skracenom izdanju,bez  takmicenja u malom kalibru.Bez obzira na to,organizatori su bez greske odradili svoj posao.Bilten Kup Niksica 2019-revijalno

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.