XIV kolo Kupa CG i Kup Kolasina

Dupli program proslog  vikenda  -14.kolo Kupa CG u Beranama
i Kup Kolasina serijskim vazdusnim oruzjem

Za vikend je na strelistu Donje luge u Beranama odrzano 14.kolo Kupa standardnim vazdusnim oruzjem,a dan kasnije ,u Kolasinu,Kup serijskim vazdusnim oruzjem.
U Beranama je bio primjetan slabiji odziv strijelaca,ali zato rezultati onih koji su ucestvovali nijesu razocarali.U disciplini vazdusni pistolj bolja od ostalih  je bila Jelena Pantovic (566 krugova),iza nje Stanislav Boskovic (562 kruga) i Nevena Saranovic (554 kruga).U disciplini vazdusna puska, ZeljkoTomovic(610,4 boda)je bio ispred svih,zatim Milos Bozovic(609,9 bodova ) i Beba Dabetic(604,9 boda).
U generalnom plasmanu nema promjena,vode Andjela Milickovic kod ~puskasa` i  Jelena Pantovic kod ~pistoljasa ~.
Narednog vikenda u Niksicu je na programu pretposljednje kolo nacionalnog Kupa.
14.kolo Kup CG 2018-19 book-kup-cg-18-19-nakon-14-kola
Dok je u nacionalnom Kupu primjetna odredjena letargija,kupovi serijskim vazdusnim oruzjem po pravilu privlace veliki broj mladih strijelaca .Tako je bilo i ove nedelje u Kolasinu,gdje su se pored domacina oprobali i takmicari iz Mojkovca i Berana.
U gotovo svim kategorijama ekipno ,vidjena je mrtva trka izmedju Donjih luga i sve brojnijih Kolasinaca.Posebno treba pomenuti rezultate puskasa Nemanje Obradovica (367),najboljeg seniora i juniora ,Miljana Devica (360),najboljeg kadeta,te pistoljasa Stanislava Boskovica (364),kome dva nastupa u dva dana nijesu smetala da bude najbolji medju seniorima.

Pomenucemo jos i rezultat iz fakultativne discipline za pionire,pucanje s naslona,gdje je domaci takmicar Bojic Danilo pucao odlicnih 194 kruga.
Sportska nadmetanja trajala su do kasnih popodnevnih sati .Opsti je utisak da dobra organizacija, entuzijazam i talenat strijelaca na kupovima serijskim vazdusnim oruzjem prave jednu odlicnu podlogu za razvoj i napredovanje strijelaca tokom sezone.BILTEN Kup Kolašina 2019

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.