X kolo Kupa CG- stand.vazdušni program

X kolo Kupa CG  – lični rekordi  Stanislava Boškovića i Darinke Bulatović!

Streljački klub Donje Luge iz Berana bio je u subotu domaćin desetog kola nacionalnog Kupa. Pored  klubova iz Berana , učestvovali su još Gorštak iz Kolašina i podgorički Stara varoš i Centar.

Najprijatnije iznenadjenje pričinila  je mlada Darinka Bulatović iz Gorštaka koja je sa “upucanih” 613,5 bodova  ostvarila najbolji rezultat u karijeri. Bulatović je do ovog respektabilnog rezultata došla neošekivano, poslije serije standardnih, umjerenih performansi, ali je  s razlogom od početka krasi  izuzetna disciplinovanost i neprestan rad .
Lični rekord ostvario  je i Stanislav Bošković iz mojkovačkog Brskova; rezultat od 573 kruga uoči odlaska na EP daje nam razloga da od njega  puno zahtijevamo u Vroclavu. Boškovićev rezultat dolazi nakon niza  stabilnih izdanja i dobrih rezultata, pa možemo reći da  je i više nego  očekivan.

Dobro raspoloženje nastavlja se i za temperamentnu Kolašinku, Jovanu Popović, koja je upucala 561 krug, što je “zlatni standard” za žene pištolj, naročito u juniorskoj konkurenciji.

Nakon nekoliko “anemičnih” izdanja popravlja se Beba Dabetić (610,5 bodova) , na pravi put vraća se Nemanja Obradović ( 604,4), a  kao uvijek, tu su i  Miloš Božović (610,0 bodova) i Andjela Miličković (608,5).
Sledeće subote na programu je Prvenstvo države standardnim vazdušnim oružjem, u streljačkoj sezoni vrijeme za  polugodišnje analize i svdjenje računa, ujedno i konačna priprema za EP u Poljskoj. 10.kolo Kupa CG 2019-20 book-kup-cg-19-20

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.