Winter Cup-trap

                                     Nikola Perišić dobar na otvaranju sezone na
                                                          Winter Cupu u Hrvatskoj

Crnogorski reprezentativac u disciplini let.mete/trap Nikola Perišić ostvario je zapažen na-stup na otvaranju sezone u hrvatskom Novigradu. Na prvom Winter Cup-u (75 meta + fi-nale) u jakoj konkurenciji preko 50 takmičara, Perišić je bio dobar i konstantan,te na kraju za  jednog “goluba”ostao kratak učešća u Finalu.Naime, naš takmičar je sa 66 pogodaka(po rundama 22,22,22) ostvario 8.mjesto, dok je za finale i prvih šest pozicija trebalo pogo-diti 67 meta.
U konačnom zbiru, trijumfovao je olimpijski šampion iz Londona 2012. Giovanni Cernogo-raz (CRO) sa 68 pogodaka i odličnih 24/25 u finalu. Perišiću ostaje za utjehu da se u pore-tku našao ispred nekoliko poznatih strijelaca, prije svih važećeg olimpijskog šampiona iz Ria 2016. Josipa Glasnovića (CRO), ali i odličnog nekadašnjeg vicešampiona Evrope – Slovenca Boštjana Mačeka, koji su ostvarili po 65 meta.
Ovim takmicenjem otvorena je Trap sezona u regionu, a sledeće “pravo” okupljanje trapaša je Kup Mimoze u Herceg Novom, na 125 meta, od 24-25 februara.

 

Objavljeno u Medjunarodni rezultati - trap, Obavjestenje. Stavi u favorite.