VIII kolo Kupa CG

VIII kolo Kupa CG –  lični rekord Ivone Bulatović !

Osmo kolo nacionalnog Kupa održano je u subotu, istovremeno na strelištima u Nikšiću, Beranama, Kolašinu i Podgorici. Takmičenje je uslijedilo nakon praznične pauze, pa su rezultati uglavnom bili na standardnom nivou.


Izuzetak je najbolji lični rezultat od 568 krugova seniorke u disciplini vazdušni pištolj, Ivone Bulatović (Centar PG) . Od starta  sezone, ova talentovana i energična djevojka, napreduje i ostvaruje sve bolje rezultate. pa tako ovo nije bilo iznenadjenje.  Važno je da  u narednom periodu, u radu sa trenerom i na  takmičenjima, učini sve da zadrži pozitivan trend i da se “odomaći” na nivou od oko 570 krugova, što je rezultat koji vodi do finala i medalja.
Kod “pištoljaša”, spomenućemo još dobra izdanja juniora  Novaka Devića ( Donje luge) od 550 i seniora Jelene Pantović (Centar PG) od 555 i Dušana Djukića ( Stara varoš) od 560 krugova. ‘Puškaši” su bili nešto indisponiraniji ; bolji od ostalih- seniori Nemanja Obradović (Donje luge) sa 605,4 i Beba Dabetić (Berane) sa 602,1 bodova, te junior Miljan Dević (Donje luge) sa 602,3 bodova.
Naredne dvije subote na programu su kola nacionalnog Kupa, a umnogome od epidemiološke situacije  zavisi kakav  raspored i vrstu  takmičenja možemo očekivati u februaru. 8. kolo Kupa CG 2020-21

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.