VI kolo Kupa Crne Gore – standardno vazdušno oružje

Rezultati –VI kolo Kupa Crne Gore
Odličan nastup Milana Đinovića

Kup Crne Gore standardnim vazdušnim oružjem nastavljen je u subotu online kolom na strelištima u Kolašinu, Nikšiću, Pljevljima, Beranama i Podgorici. Utisak je da su ponovo bili „raspoloženiji“ strijelci juniorskih i kadetskih kategorija.

 

U disciplini s.v. pištolj, trenutno najbolji strijelac i strelkinja u disciplini, imali su isti skor, po 556 krugova. Novak Dević (Donje luge) se nakon lakše povrede odmah vratio u „igru“, dok je za Jovanu Popović (Gorštak) ovo drugi ovosezonski rezultat iznad 550. Samo dva kruga slabija od njih bila je Ivona Bulatović (Centar PG), a od rezultata ovaj put spomenućemo još i  Andjelu Miličković (Stara varoš) sa 640 i Radoja Ćorića (Brskovo) sa najboljim ličnim rezultatom od 537 krugova.

U disciplini s.v. puška, Darinka Bulatović (Centar PG) je sa 614,9 bodova bila najbolji strijelac kola.
Odmah nakon nje, plasirali su se Miloš Božović (Berane) sa 611,7 i Ksenija Jukić (Donje luge) sa 611,6 bodova. I u ovoj disciplini je Andjela  Miličković bila dobra sa 609,4 bodova. Konačno je i Marija Zuković (Centar Pljevlja) prešla kotu 600.

 

 


Posebne pohvale ovog puta pripadaju Milanu Đinoviću (Berane), koji je, iako puca van konkurencije, ostvario odličan rezultat i lični rekord od 607,6 bodova.

Poslije duže pauze, revijalno je u disciplini s.v. puška nastupio i Nemanja  Obradović (Donje luge) sa rezultatom od 601,6 bodova.

Po Kalendaru takmičenja slijedi pauza u domaćem šampionatu, ali i nastavak takmičenja na medjuna-rodnom planu, na  važnom turniru u Beogradu  (Grand prix  i Trofej Beograda).
U prilogu pored rezultata 6.kola, možete pogledati preliminarnu tabelu uporednih rezultata za generalni poredak u Kupu. VI kolo Kupa CG 2021-22 book 2021-22

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.