VI kolo Kupa CG-stand.vazdusno oruzje

VI kolo Kupa CG-Beba i Stanislav najbolji u Beranama

Na 6.kolu Kupa CG standardnim vazdusnim oruzjem koje se protekle subote  održalo na streljani kluba Donje luge u Beranama,najbolji su bili takmicarka SK Berane, Beba Dabe-tic  (vazdusna puska) i takmicar SK Brskovo, Stanislav Boskovic (vazdusni pistolj).

Dabeticeva (614,2 ) i Boskovic (565) od pocetka sezone pokazuju stabilnu formu i odlicno raspolozenje  pred vazna takmicenja u nastavku sezone.Valja spomenuti i rezultatski napredak Nemanje Obradovica ( 606,2 ) i Miljana Devica (609, 1),dok su standardno dobre bile Andjela Milickovic i Jelena Pantovic.
Utisak je da su pistoljasi bili nesto indisponiraniji ovog vikenda,narocito ako se ima u vidu kakav su zalet napravili u prehodnim kolima.Nakon jendogodisnje suspenzije ,u takmicarski pogon se vratio nekadasnji reprezentativac Vojin Tomovic.
Pocetkom narednog mjeseca predvidjeno je da naši strijelci nastupe na medjunarodnim turnirima  u Beogradu.U  prilogu mozete vidjeti rezultate 6.kolo Kupa CG 2019-20

Koristimo ovu priliku da podsjetimo klubove na obavezu prijavljivanja takmicara shodno ranijoj odluci.Prijavljivanje se vrsi ISKLJUCIVO strucnoj sluzbi Saveza,na mail strelkom@t-com.me ,na broj 020 664 287 ili porukom na nasu FB stranicu. Takmicarska komisija Streljackog Saveza ce sankcionisati svako ponasanje klubova koji na ispunjavaju svoje obaveze!

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.