VI kolo kupa CG-Kup Podgorice

VI kolo kupa CG-Kup Podgorice

Sesto kolo nacionalnog Kupa  standardnim vazdusnim oruzjem odrzano je u Podgorici u vanrednom terminu,na dan oslobodjenja Glavnog grada. Raduje sto su ucestvovali i strijelci iz Niksica , pored standardno najbrojnijih –  takmicara beranskih i podgorickog klubova .
Sjajni rezultati su ovaj put izostali ,ali  ima  svijetlih primjera -moramo izdvojiti Andjelu Milickovic  koja je ostvarila rezultat od 618,3  bodova i Nemanju Obradovica koji upucao 608,3 bodova.
Takmicenje je ovaj  put bilo posveceno danu oslobodjenja Glavnog grada,pa su tim povodom najboljim strijelcima u apsolutnoj konkurenciji urucena priznanja. Nagrade su dobili Andjela Milickovic,Nevena Saranovic i Nemanja Obradovic.Priznanja i statu-u Pobjednika urucio je Predsjednik streljackog kluba Centar iz Podgorice,general u penziji,g-din Dragan Milosavljevic.


Kup je  odrzan u  streljani “Ljubovic” na Zabjelu u odlicnoj atmosferi i druzenju koje je potrajalo cijeli dan. Sve je bilo organizovano bez greske, a nadmetanje je pratio  selektor državne reprezentacije,g-din Stanko Laban i brojni zaljubljenici u streljacki sport.6.kolo Kupa CG 2018-19

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.