VI kolo Kupa CG i OP Podgorice- rezultati

    Rezultati 6.kola Kupa CG solidni,
na Otvorenom Prvenstvu Podgorice dominirali strijelci iz Berana

Sesto kolo nacionalnog Kupa  standardnim vazdusnim oruzjem odrzano je u Podgorici u subotu .Raduje sto su ucestvovali i strijelci iz Niksica i Andrijevice,pored standardno na-jbrojnijih –  takmicara beranskih i podgorickog klubova .
Sjajni rezultati su ovaj put izostali ,ali  ima  svijetlih pomaka -moramo izdvojiti odlicnog Miljana Devica (po godinama pionira) koji je ostvario rezultat od 613,2  bodova u katego- riji juniori /vazdusna puska.On je tako u svom trecem ovosezonskom nastupu isao preko cifre od 610,0 .Uz rame sa njim su i domaci takmicari  Jelena Pantovic (374) i Zeljko Milickovic (565), oboje seniori u disciplini vazdusni pistolj.
Ocigledno je da se u klubovima radi, i to dobro,nadajmo se da je i vrijeme da se taj rad konacno  isplati -u vidu rezultata i dobrih pozicija na rang listama,te da ce se period do kraja januara iskoristiti za napredovanje i “peglanje” gresaka u formi i performansama.
6.kolo Kup CG 2017-18  Book kup CG 17-18(6 kola)

Sportski streljacki dan u subotu nastavio se Prvenstvom Podgorice serijskim vazdusnim oruzjem koje je odrzano uoci i povodom Dana Glavnog grada.Takmicari klubova„Berane“  i „Donje Luge“ bili su dominantni. Beranski strijelci pobijedili su ekipno, u apsolutnoj ka-tegoriji u sastavu Milos Bozovic, Zeljko Obadovic i Zeljko Bozovic, dok je Milos Bozovic osvojio zlatnu medalju kao apsolutni pobjednik u pojedinacnoj konkurenciji.Domaci ta-kmicar Zeljko Tomovic bio je srebrni ,a bronza je pripala Bebi Dabetic, clanici kluba Do-nje luge.
U pionirskoj konkurenciji najbolji su bili strijelci kluba Donje luge,Mileta Labudovic prvi, Miljan Devic drugi i Andrija Obadovic treci,dok su kod  pionirki najbolje bile Mina Balevic (Berane), Nada Cimbaljevic i Ksenija Jukic (obije Donje luge).
U apsolutnoj konkurenciji ekipa SK “Centar “Podgorica bila je srebrna,dok je ekipa SK” Donje Luge”Berane zauzela trece mjesto.
Otvoreno prvenstvo serijskom vazdusnom puskom, na kojem je učestvovalo 60-ak ta-kmicara i takmicarki u pojedinačnoj  konkurenciji i oko 12 ekipa,  odrzano je streljani “Ljubovic” na Zabjelu u odlicnoj atmosferi i druzenju koje je potrajalo cijeli dan. Takmi-cenje je bilo organizovano bez greske, a nadmetanje je pratio i selektor državne repreze-ntacije Stanko Laban i brojni zaljubljenici u streljacki sport.bilten-op-podgorice-2017

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.