Turnir u Sarajevu

  Andjela u finalu turnira  u Sarajevu,momci ekipno cetvrti

Na medjunarodnom takmicenju u Sarajevu, `6.April`,koje se odrzava u gadjanju vazdusnom puskom , ekipa Crne Gore tradicionalno  postize dobre rezultate . Tako je bilo i ovaj put,zahvaljujuci Andjeli Milickovic  i momcima u ekipnoj konkurenciji.
Andjela je do finalnog raspucavanja bila sesta sa pogodjenih  611,0  , da bi u finalu  sa 179,9 osvojila peto mjesto.Beba Dabetic pokazuje da je na dobrom putu,bila je deveta sa 609,0 bodova.Djevojke ekipno pete,s tim sto je treca u ekipi bila mlada Remka Ramusovic, kojoj je ovo prvo takmicenje na medjunarodnoj sceni,pa rezultat nije bio u prvom planu.

Momci su u pojedinacnoj konkurenciji bili skromni -Miljan Devic 610,2,Tomovic (607,7,)i Obradovic (601,1) nesto slabiji.To je ipak bilo dovoljno za ekipno cetvrto mjesto i 1819 bodova.Andjela i Nemanja su se dan prije oprobali  u konkurenciji mjesovitih parova .
Prvi put je na velikom takmicenju ucestvovalo nekoliko strijelaca iz Berana i Kolasina.Utisak je da je  mladim strijelcima neophodno sto vise ovakvih takmicenja kako bi se na najbolji nacin pripremili za  neumoljivu medjunarodnu konkurenciju.Turnir Sarajevo

Objavljeno u Medjunarodni rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.