Svjetski Kup-Peking

                                    Svjetski Kup u Pekingu-Andjeli i Jeleni po mqs

Juce je spustena zavjesa na jedno od najvecih takmicenja sezone,svjetski kup koji se  odrzao na olimpijskoj streljani u Pekingu.Crnu Goru su predstavljale strijelkinje Jelena Pantovic(pistolj-556 krugova) i Andjela Milickovic (puska- 612,0 bodova).
Ostvareni su solidni rezultati ako se uzme u obzir da Andjela ima probleme s opremom vec odredjeno vrijeme i da odavno  konkurencija u obije discipline nije bila na toliko visokom nivou.Istina je da smo ocekivali vise,narocito ako se ima u vidu koliko nase takmicarke mogu i kakva im je forma vec duze vremena.
Ono sto je najvaznije -obije donose kuci po jos jedan mqs za Crnu Goru-svi znamo koliko je vazno da imamo sto vise kvota rezultata,jer ce oni  najvjerovatnije opredijeliti cijeli nas olimpijski  ciklus.
Sledecu priliku Andjela ce imati za dvadesetak dana na svjetskom kupu u Minhenu,a par dana kasnije pridruzice se Jeleni i drugovima iz reprezentacije na Igrama malih zemalja u Budvi.To su za nas dva veoma vazna takmicenja,Minhen  da bi se nastavio pozitivan trend i pokusao ostvariti sto bolji rezultat,a IMZE u Budvi da pokazemo da smo na domacem terenu dominantni.WCUP Beijing

Objavljeno u Medjunarodni rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.