Sportski dan u Beranama

Dan Opstine Berane protekao u znaku sporta

Ministar sporta Nikola Janović ,prisustvujuci  svečanosti povodom 21. jula, Dana opštine Berane, zajedno sa njenim predsjednikom Dragoslavom Šćekićem svečano je otvorio novu multifunkcionalnu sportsku dvoranu i podsjetio da je u izgradnju i opremanje tog sportskog objekta, država uložila blizu pet i po miliona eura.
Polazeći, kako je rekao, od značaja koji sport ima za zdravlje nacije, medjunarodni prestiž, afirmaciju, nacionalni ponos i druge vrijednosti od opšteg društvenog interesa, a u želji da, ne samo održi, već i otvori nove perspektive razvoja crnogorskog sporta naročito na sjeve-ru Crne Gore, država u kontinuitetu stvara uslove za njegov razvoj, kazao je ministar i dodao da je ovo potvrda vladine vizije, da iz godine u godinu gradi sportsku infrastrukturu, koja će biti u funkciji razvoja crnogorskog sporta.
Otvaranju dvorane prisustvovao je veliki broj sportista i sportskih djelatnika,a medju njima i clan IO Streljackog Saveza,g-din Zeljko Obadovic i clanovi reprezentacije Crne Gore,koji su na improvizovanoj vatrenoj  liniji demonstrirali svoje streljacko umijece.
Ministar Janovic je u razgovoru sa Z. Obadovicem i strijelcem Miljanom Devicem, pozdravio napore i zalaganje nasih sportista,konstatujuci da je odlazak naseg predstavnika na Olimpijske Igre mladih veliki uspjeh, pozelivsi mu puno uspjeha u Buenos Airesu i svim buducim nastupima.

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.