Skupstina SSCG i proglasenje najboljih u 2018.g.

Minutes-Skupstina SSCG i proglasenje najboljih strijelaca

Redovna skupstina Streljackog Saveza CG i svecano proglasenje najboljih odrzani su danas u multimedijalnoj sali Univerzitetskog sportskog centra u Podgorici.
Osnovni zaključci Skupstine
-Usvojen je Zapisnik s prethodne Skupštine
-Usvojen je Izvještaj o finansijskom poslovanju SSCG  u 2017.g.
-Usvojen je Izvještaj Nadzornog odbora za 2017.g.
-Data je potpuna saglasnost clanova Skupstine da IO Streljackog Saveza CG izvrsi neophodne izmjene Statuta i ostalih akata ,a u cilju preregistracije Saveza po novom Zakonu o sportu .
Članovi Skupstine su za Predsjednika Skupstine izabrali g-dina Zeljka Milickovica iz streljackog kluba Stara varos iz Podgorice.

Najboljim strijelcima-Ivu Stanisicu (disciplina trap) ,Andjeli Milickovic (puska ), Jeleni Pantovic (pistolj)i najboljem mladom strijelcu Miljanu Devicu,  priznanja je urucio Predsjednik Streljackog Saveza,g-din Zoran Boskovic i pozelio jos bolje rezultate i nove rekorde .
Prigodne povelje i zahvalnice dobili su i zasluzni strijelci Dragoslav Rackovic,Zeljko Tomovic i Nenad Peric ,trener Bahrija Kujundzic, firma MDI i Ministarstvo odbrane ,bez cije podrske i saradnje ovo ne bi bila jedna od najuspjesnijih godina u novijoj istoriji crnogorskog streljastva.Stipendisti Streljackog Saveza su ovom prilikom dobili potvrde o stipendijama za perpektivne strijelce.
Dobre zelje za nastupajucu godinu cule su se  od svih prisutnih na proslavi, medju kojima su bili clanovi Skupstine i IO,selektor, reprezentativci, mediji i prijatelji Streljackog Saveza.

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.