Sastanak IO

Sastanak IO-minutes

Na sastanku Izvrsnog Odbora odrzanog sinoc,bilo je rijeci o finansijskom planu,odlasku na Svjetske Kupove Minhen i  San Marino, ostavkama clanova IO,dopuni  sastava Strucne Komisije, Disciplinskom Pravilniku i ostalom….
Izvrsni odbor je usvojio prijedlog finansijskog plana kao okvirnog finansijskog dokumenta. Kako su putnici za Minhen  od ranije poznati,odluceno je da ukoliko dobijemo pozivnicu za OI i to za disciplinu vazdusna puska -zene,Svjetski Kup u Minhenu bude izborno takmice-nje za nase kandidate,odnosno wild card bi isao bolje plasiranoj strijekinji.
Shodno prijedlogu SK i rang listi u disciplini trap,na Svjetski Kup u San Marino putuju Bo-sko Raicevic,Nikola Perisic i Jovica Markovic.
Konstatovane su i prihvacene  ostavke clanova IO,Z.Todorovica i Z.Obadovica .
Sastav Strucne Komisija je dopunjen ,umjesto Slobodana Mladjenovica , novi clan je Dusan Popovic,trener i sportski radnik  iz Niksica.
Usvojen je u nacelu Disciplinski Pravilnik.Nalozene su sitne izmjene,a  ispravljeni i dopunjeni akt mozete pogledati ovdje DISCIPLINSKI PRAVILNIK.
Usljed nemogucnosti organizatora da kolo Kupa serijskim oruzjem realizuje u Pljevljima, takmicenje ce se odrzati 8.maja na strelistu u Beranama.Takodje,donijeta je odluka o nabavci elektronskog citaca meta koji ce se koristiti za domaca takmicenja.

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.