Prvenstvo- pioniri do 12.godina

           Klupsko takmicenje pionira do 12.godina

takmicenje kolasin 

U prilogu je Bilten sa nezvaničnog klupskog prvenstva Crne Gore za mlađe pionire i pionirke do 12 godina sa naslona ,održanog u Kolašinu u organizaciji streljackog kluba  “ Go-rštak “ iz Kolašina i Streljačkog Saveza Opštine Berane .Podsjecamo da je pucanje s naslona nezvanicna i fakultativna disciplina u Streljackom Savezu Crne Gore,te da je klubovima data autonomija da organizuju takmicenja po svojoj zelji i potrebama,ali van  Kalendara takmicenja Saveza i zvanicnih registrovanja rezultata.
Za sve takmičare domaćini su obezbijedili nagrade : medalje i diplome, a Željko Todorović iz SK Mornar – Bar je donirao mete i dijabole za takmičenje . Na kraju takmičenja bilo je svečano uručenje nagrada uz koktel i ručak za sve učesnike takmičenja .
Iako je dosta djece bilo odsutno zbog obaveza u školi prirode, takmičenje je svakako bilo uspjesno i proteklo u najboljem redu. Propraćeno je i od strane velikog broja roditelja koji su dosli da podrze najmladje u sportskim nadmetanjima. Prvenstvo pioniri do 12.g.

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.