Prvenstvo CG-stand.vazdusni program

      Beranci ponovo najuspjesniji    

 foto Miljan Dević Bar 2017 

bar prvenstvo 2017 2bar prvenstvo 2017

Juce je u Baru odrzano Prvenstvo Crne Gore standardnim vazdusnim oruzjem .Organizatori iz Streljackog kluba Mornar iz Bara,imali su pune ruke posla buduci da je na prvenstvu vidjen veliki broj ucesnika u svim kategorijama,a svoj posao odradili su profesionalno i bez primjedbi.
Nastavlja se primat  klubova iz Berana,ovaj put kluba Donje luge,koji je sa triom Obradovic Nemanja,Dabetic Beba i Miljan Devic,svojim rezultatima i prikazanim zasluzio najvise pa-znje.Obradovic je vec duze vrijeme siguran na 600+,ovaj put  bio je korektan sa 601,7,ali su Miljan Devic (po godinama pionir)i Beba Dabetic u kadetskoj konkurenciji bili odlicni sa 585,7 i  396,0 bodova.
Da se ne zadrzimo samo na tome;mozda i najvece iznenadjenje je trijumf clanice Gorstaka iz Kolasina,Jovane Popovic u kategoriji kadetkinje- pistolj sa 350 krugova.Pored nje, pri-jatno su se istakli i Blazo Tadic iz SK Niksic,koji je bio prvi medju juniorima-pistolj sa 548 krugova,te Ralevic Milena iz SK Berane koja je za nijansu sa 402,5 bodova pobijedila u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji zena- puska ispred favorita, Milickovic Andjele koja je imala 402,3 bodova.
Da sumiramo,vidjena je jedna dobra  sportska predstava sa puno mladih strijelaca i dobre energije.Organizacija i opsti utisak su kao sa najvecih medjunarodnih takmicenja.Takmicenje je potrajalo do kasno u podne,svi su otisli ispraceni medaljama i diplomama.Pred strijelcima je Evropsko prvenstvo u Mariboru  koja ce opredijeliti mozda i tok cijele sezone pred nama.  Prvenstvo CG 2017.    Prvenstvo 2017.ekipno   Osvojene medalje na Prvenstvu CG

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.