Panonija Trofej -Bec-stand.vazdusno oruzje

Panonija Trofej 2016.

panonia trofej

Protekle nedelje u Becu odrzano je takmicenje Panonija Trofej,koje sad vec tradicionalno okuplja strijelce koji koriste ovu priliku da  najkvalitetnije moguce zavrse pripreme za nadmetanja na evropskim prvenstvima,ali je  sve vise i “must” za mlade nade evropskog streljastva. Crnu Goru je zahvaljujuci pomoci Uprave za mlade i sport,predstavljala Andjela Milickovic.
Prvog dana takmičenja Anđela je pucala 405,1 krugova i zauzela 15. mjesto.Finale je vrijedilo 408,6 krugova i tu se ispustila velika prilika za ulazak u finale i borbu za medalju (u finisu je ispucala slabih 8,6 krugova i ispala iz trke za finale, prije tog opaljenja zauzimala je 7. mjesto).
Drugog dana pucala je 400,5 krugova, , finale je vrijedilo 410,4 krugova.Trećeg dana pucala je 399,2 kruga, finale je vrijedilo 409,2 krugova.Pod uticajem propuštene prilike prvog dana takmičenja nije uspjela da povrati samopouzdanje i napravi bolji rezultat .Iako je ostvareni rezultat skroman,Andjela se moze pohvaliti jednim velikim,znacajnim iskustvom i sa 3 odlicna takmicenja(u 3 dana)spremno docekuje Evropsko Prvenstvo u Djeru koje pocinje za 7 dana.

Objavljeno u Medjunarodni rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.