Osmo kolo Kupa CG- stand.vazdušno oružje

                     Osmo kolo Kupa Crne Gore –   Dušan Djukić  na koti 571 ! 

Osmo kolo Kupa Crne Gore standardnim vazdušnim oružjem koje je iz tehničkih razloga odgodjeno za 1.februar, održano je na strelištu  Donje luge u Beranama. Tehnički  organizator bio je SK Berane, a takmičenje je proteklo u najboljem redu i po standardima Streljačkog saveza .

Najbolji utisak ostavio je strijelac “Stare varoši” iz Podgorice, Dušan Djukić, koji je upucao odličnih 571 krugova. Od početka sezone kod Djukića je prisutan uzlazni  trend, a njegova karakteristična staloženost i rad van sezone počeli su da daju opipljive rezultate.
Kod puškaša se izdvojio domaći takmičar, Miloš Božović, sa 619.2 bodova, a kod pištoljaša, uvijek prisutni Stanislav Bošković ( SK Brskovo-Mojkovac), sa 566 krugova.
Rezultati ostalih takmičara bili su na nivou prethodnih kola, primjetno je bilo masovnije prisustvo mladjih kategorija, dok su se po prvi put na takmičarskoj liniji našla i tri predstavnika najmladjeg crnogorskog kluba-  Zajcev iz Berana.
Narednog vikenda na programu je  deseto kolo kupa, ponovo u Beranama, a nakon toga, Prvenstvo Crne Gore standardnim vaydušnim oružjem  u Podgorici, posljednja provjera pred  Evropsko prvenstvo u Poljskoj. 8. kolo Kupa CG 2019-20 book-kup-cg-19-20

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.