Nastavak sezone – stand.vazdušno oružje

Nastavak sezone u domaćem Kup takmičenju – Jovana do rekorda!

Juče je nastavljena sezona u domaćim takmičenjima  kolom Kupa Crne Gore standardnim vazdušnim oružjem. Kolo je održano na strelištu  Ljubović u Podgorici, pod tehničkom organizacijom SK Centar.

Jovana Popović  iz Gorštaka ostvarila je novi nacionalni rekord u disciplini vazdušni pištolj-juniorke od 563 kruga! Jovanin rekord dolazi posle višemjesečnog `traženja` rezultata i naporne borbe i rada da popravi performanse i stabilizuje formu. Ima mnogo razloga da s  entuzijazmom  čeka naredna nadmetanja, jer posjeduje talenat kakav se rijetko vidja.
Izdvojila se i domaća takmičarka, Andjela Miličković sa 618,3 bodova, kojoj je ovo najbolji rezultat u ovogodišnjoj Kup sezoni . Standardno dobri su bili Stanislav Bošković (556 krugova), Nevena Šaranović ( 553 kruga) i Miloš Božović ( 615.9 bodova), a prijatno iznenadjenje kola su Dušan Djukić (557 krugova) i Lazar Vujošević (555 krugova).
Narednog vikenda na programu je  veliki medjunarodni turnir u Minhenu, H&N Cup,  nakon toga, nastavljaju se  domaća takmičenja i slijedi Evropsko prvenstvo u Poljskoj. 9.kolo Kup CG 2019-20  book-kup-cg-19-20

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.