MOSI Igre-Sokolac,BIH

                              Crnogorski strijelci najbolji na MOSI Igrama

Medjuopstinske omladinske sportske igre, poznatije kao MOSI Igre, odrzane su po 56-i put i to u Sokolcu(BIH) od 3. do 8.jula.Crnogorsko streljastvo  su na ovom najvecem amaterskom takmicenju u regionu,medju 2500 sportista  raznih profila,predstavljali “puskasi” iz Berana,Pljevalja i Kolasina.
Mozemo slobodno reci da su crnogorski strijelci ,odnosno strijelci iz Berana bili bez premca na ovim Igrama.Tacnije-godinama unazad,od MOSI Igara u Pozegi, preko Roga-tice, Pljevalja,Priboja,i sada Sokolca,pojedinacno i ekipno potvrdjuju svoju nadmoc .

Kod muskaraca,Miljan Devic 1.mjesto (185 ),Milos Bozovic 2.mjesto (185), Nemanja Obradovic (182) peto mjesto.Ekipa sastavljena od njih trojice bila je zlatna sa novim rekordom MOSI Igara!
Slicno je bilo i kod djevojaka,Beba Djuraskovic bila je prva sa 185 krugova i novim rekordom MOSI Igara za zene!Beranke ekipno prve,drugo mjesto i srebro za Kolasinke. Dobri su bili i Pljevljaci,svi oni donijeli su svojim gradovima pored medalja i pehara i velike i znacajne bodove u ukupno skoru nadmetanja.
Rezultati  crnogorskih strijelaca na ovom takmicenju daju nam za pravo su da od narednih MOSI igara u Novoj Varosi ocekujemo apsolutnu dominaciju naseg streljastva.

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.