Memorijal M.Lopicic-let.mete/trap

Mrkajic ponovo najbolji na Memorijalu

memorijal

Na olimpijskom strelistu Kosljun u Budvi proteklog vikenda odrzano je prestizno takmicenje Memorijal “Milorada – Miska Lopicica”, u disciplini letece mete- trap.Kao i prosle godine,najbolji je bio Dragan Mrkajic koji je u osnovnom dijelu takmicenja imao pogodjenih  105 golubova,ali je od  pocetka finalnog raspucavanja bio neumoljiv  i nije ostavio puno prostora za druge strijelce da se nadaju pobjedi.U finalu je sigurnim izvodjenjem bio bolji od klupskog kolege N.Perisica,koji je sa 113 golubova bio najbolji u kvalifikacijama.Pored njega u kvalifikacijama je bio dobar i Jovica Markovic(112),koji je u borbi za trece mjesto pobijedio Iva Stanisica (107).Rasplet u finalu ostavio je ostala mjesta trojici strijelaca cetinjskog Gamsa.Solidan u kvalifikacijama,B.Raicevic (110)nije mogao danas bolje od 5. mjesta,ispred dvojca Markovica,Ratka(101) i Nikole(101) .
U ekipnoj konkurenciji vidjena je neizvjesna borba jer su plasmane odlucile nijanse,razlike od po jednog boda.Prvo mjesto zauzela je ekipa  Herceg Novog  sa 314, drugo ekipa Budve sa 313 ,a trece Gamsa sa 312 bodova.
Pobjednicima je organizator dodijelio prigodne nagrade: diplome, pehare i medalje.Tabela Memorijal 2017.  Rang lista EP Baku
memorijal 2memorijal 3

Objavljeno u Domaci rezultati - trap, Obavjestenje. Stavi u favorite.