Kup Mimoze-let.mete/trap

                                         OLIMPIJSKI ŠAMPION NA KUPU MIMOZE

Narednog vikenda će se u Herceg Novom održati već tradicionalni 10-ti po redu streljački Kup Mimoze u disciplini leteće mete Trap (125 meta + finale).
Posebnu čast organizatorima (SK Herceg Novi i Streljački savez CG) čini najava učešća Gi-ovanni-a Cernogorza, olimpijskog šampiona iz Londona 2012. Cernogoraz je trenutno na 5. mjestu svjetske ISSF rang liste, a u karijeri je pored zlatne olimpijske medalje osvojio zlato na evropskom šampionatu na Kipru, zatim na Svjetskom kup u Pekingu, te 2 puta kristalni globus kao pobjednik  Finala  svjetskog  kupa. Bio je i dva puta  ekipno prvak Evrope sa ti-mom  Hrvatske.Popularni Gianni, u dva navrata i najbolji sportista Hrvatske , dolazi na po-ziv Predsjednika SK Herceg  Novi Nikole Perišića koji će  ga ispred  kluba ugostiti narednih nekoliko dana. Pored Cernogorza, na ovom Kupu  Mimoze je  najavljen i Valter Cernogoraz, zatim Slovenac Alen Furlan, te strijelci iz Hrvatske i BiH.
Očekuju se prijave takmičara iz Srbije, a postoji i najava za četiri strijelca iz Austrije i Nje-mačke  .Računajući još na 15 na-jboljih domaćih takmičara može se očekivati interesantna utakmica narednog vikenda.
Kup Mimoze počinje u Subotu 24.2 u 9h, dok je za petak 23.2 predviđen službeni trening i žrijebanje startnih brojeva. Finale je planirano za nedjelju 25.2 oko 13h.

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.