Kup Kolasina- serijski vazdusni program

             Kup Kolasina 2016.

kup kolasina 1

kup kolasina 2

Juče je u Kolašinu bio “ praznik streljačkog sporta “ .Drugi ovosezonski kup serijskim vazdusnim oruzjem obiljezila je masovnost u pionirskim i kadetskim kategorijama , dobra organizacija domacina  koji je pored toga obezbijedio i nagrade ( diplome i medalje ) za najbolje.
Vrijedan  rad kolašinskog kluba “ Gorštak “ na čelu sa osnivacem kluba R.Puletićem dao je rezultate : pioniri i pionirke Gorštaka su pobijedili i ekipno i pojedinačno u svim disciplinama, a prava senzacija je rezultat Puletić Danice , pionirke Gorštaka koja je u fakultativnoj disciplini “ sa naslona u pištoljsku metu “ uspjela da postigne rekordan rezultat 197 od 200 mogućih krugova .
Kod kadetskih i juniorskih kategorija najbolji su bili članovi Streljačkog kluba “ Donje Luge “ iz Berana ,a kod seniora Streljački klub “ Berane “ koji je pobijedio i ekipno i pojedinačno u disciplinama puška i pištolj .
Najbolji rezultat od 363 kruga postigla je Beba Dabetić  kadetkinja SK “ Donje Luge “ , a kod seniora se istakao Božović Željko iz SK “ Berane “ koji je pobijedio u obije serijske discipline .

Sa zadovoljstvom napominjemo da su poslije duze pauze ucesce su uzeli i strijelci Streljačkog  kluba “ Rožaje “ .Na ovom takmičenju učestvovalo je 6 ( šest klubova ) sa oko 80 takmičara .Bilten Kup Kolasina 2016.

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.