IV Kolo Kupa Streljackog saveza CG-trap

 Pobjeda Raičevića i SK Budve

Prošlog vikenda na  strelištu Kameno  u Herceg Novom održano je četvrto kolo kupa SSCG  u gađanju glinenih golubova disciplina TRAP. Od početka sezone crnogorski takmičari nemaju baš puno sreće sa vremenskim uslovima, medjutim rezultati govore u prilog njihovim sposobnostima i talentu.  Nakon prvog dijela takmičenja,najbolji je bio  Ivo Stanišić 105,njemu uz rame bili su Mrkajić sa 103 ,Perišić i J.Marković sa po 102.  Pored njih u finale su se plasirali i N.Marković sa 97 i B.Raičević sa 92.

Po novom pravilniku svjetske federacije o kojem smo već govorili, anuliraju se  rezultati   do polufinala i finala i svih šest takmičara počinje sa nule.To je najbolje iskoristio sve bolji Boško Raičević i u uzbudljivom i neizvjesnom nadmetanju pobijedio Nikolu Perišića za zlatno odličje(11 prema 9).Time je Raičević(SK Gams-Cetinje) ostvario prvu pobjedu u ovogodišnjem taakmičenju i potvrdio svoju odličnu formu tokom cijele sezone.Prije toga su njih dvojica sa po 11 pogodaka bili bolji od ostalih takmičara u polufinalnom nadme-tanju  . Treći je bio iskusni Mrkajić,a slijede Stanišić, te Marković Jovica i Marković Nikola.    Ekipno je prvo mjesto pripalo S.K. Budva, drugo S.K. Herceg Novi.

Početkom narednog mjeseca,naše strijelce očekuje učešće na Svjetskom Kupu u Minhenu,  a odmah zatim i Evropsko Prvenstvo u Budimpešti.4 KUP CG

 

last

last

 

 

Objavljeno u Domaci rezultati - trap, Obavjestenje. Stavi u favorite.