IV kolo Kupa CG-stand.vazdusno oruzje

Stanislav  Boskovic  na koti  572 !

Cetvrto kolo nacionalnog Kupa odrzano je na strelistu sportskog centra u Niksicu u organizaciji SK Niksic.Takmicenje je obiljezio nesto slabiji odziv strijelaca,ali i solidni rezultati.


Bolji od ostalih bio je  Stanislav Boskovic iz SK Brskovo-Mojkovac koji je upucao odlicnih 572 kruga.Ovo je rezultat koji na evropskoj i svjetskoj sceni pripada prvoj trecini rang listi , a na regionalnim takmicenjima vodi i do medalja.Od starta sezone  Boskovic biljezi sve bolje rezultate, a primjetna je, pored rada na formi, sve veca  zrelost i stabilnost ovog takmicara.
Andjela Milickovic je lagano upucala 615,2 bodova ,a rezultatski se popravljaju i Zeljko Tomovic (606,4 ) i Nevena Saranovic ( 556 ).
Naredna dva vikenda na programu su medjunarodni turniri, prvo takmicenje za mladje kategorije-Walther Cup u Smederevu,a zatim i vazno takmicenje u Splitu-Salona Open koje okuplja najbolje strijelce regiona.Domaci kup nastavlja se 16.novembra kolom u Kolasinu. 4.kolo-Kupa-CG-2019-20 (zbog teh.problema organizatora,rezultati i post nijesu mogli biti objavljeni ranije,hvala na razumijevanju)

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.