IV kolo Kupa CG-let.mete /trap

KUP CG 4.kolo – Trap
Treća pobjeda Stanišića

Ivo Stanišić nastavlja ovogodišnju dominaciju domaćim trap takmičenjem. Proteklog vikenda je ponovo slavio, ovog puta u Herceg Novom na 4.kolu Kupa Crne Gore. Slijed događaja je bio takav da je Stanišić postepeno podizao rezultat, od nešto lošijeg starta prvog dana, preko odličnih 47/50 drugog dana kvalifikacija, do vrlo dobrih 21 pogotka u završnici Finala. Kvalifikacijama na 125 meta su domaćim Novljanima davale adute jer je Nikola Perišić kao vodeći ušao u Finale, zatim vodio i u prve četiri eliminacione faze Finala, da bi od 40-50 mete promašio čak 6 golubova. Stanišić ovu priliku nije propustio i upisao svoju treću pobjedu na četiri ovogodišnja kola Kupa Crne Gore. Treće mjesto na ovom kolu je ostvario Nikola Marković (Gams Cetinje) koji u finalima pokazuje dobru koncentraciju, dok su prethodno otpali finalisti Jovica Marković, Dragan Mrkajić i Slobodan Đurović.
kup hn

U ekipnoj konkurenciji, ovo kolo je bila posljednja prilika domaćinima da nadoknade zaostatak iz prethodnih kola u ukupnom poretku ekipa za sezonu 2017. Novljani u sastavu (Perišić, Mrkajić, Đurović) su zaista slavili sa čak 22 poena razlike, ali ni to nije bilo dovoljno. SKlm Budva je ukupni pobjednik Kupa Crne Gore za 2017 godinu, zbirnim rezultatom 933:930 u odnosu na SKlm Herceg Novi. Budvani su sezonu nastupali u sastavu: Ivo Stanišić, Jovica Marković i Lazar Boreta.
U pojedinačnoj konkurenciji preostaje da se održi još Finale Kupa sredinom maja mjeseca, dok u međuvremenu naše reprezentativce (Stanišić, J.Marković, Perišić) očekuje nastup na Svjetskom kupu na Kipru (2-6.maja) IV kolo Kupa CG 2017   kup hn 2

Objavljeno u Domaci rezultati - trap, Obavjestenje. Stavi u favorite.