IV kolo Kupa CG-let.mete-trap

Pobjede Perisica i Budve

4.kolo kup

Juce je na strelistu Kosljun kod Budve odrzano IV kolo nacionalnog kupa u disciplini letece mete-trap. U pojedinacnoj konkurenciji  najbolji je bio Nikola Perisic, dok je ekipno slavila ekipa domacina. Perisic , koji je ubjedljiv tokom veceg dijela sezone (pobijedio je na  3 od 5 domacih takmicenja)je najprije u polufinalu, između najboljih 6 strijelca iz kvalifikacija, po-kazao najviše pogodivši 14 od 15 meta dok su ostali strijelci imali 11 i manje pogodaka. Za-tim je u duelu za 1. mjesto, na novih 15 meta, bio je još bolji ostvarivši maksimalni učinak 15 /15 čime je savladao drugoplasiranog iz polufinala Jovicu Markovica (BD) rezultatom 15:14.  
Treće mjesto je pripalo Draganu Mrkajicu (H N) koji je u duelu za bronzu pobjedio Boska Raicevica rezultatom 11:10.Raičević je prethodno kroz raspucavanje”golub za golub”izba-cio iz borbe za medalje Iva Stanisica (rezultatom 2:1) inače vodećeg u prilično izjednače-nim kvalifikacijama na 125 meta.                                                                                                       U ekipnoj konkurenciji slavila je SK Budva (Marković,  Stanišić,  Mitrović) sa 324 ispred    SK Herceg Novi (Perišić, Mrkajić, Miroškin) sa 320 pogodaka.                                           Ovim je završena Kup sezona u ekipnoj konkurenciji u trapu gdje je ekipa SKLM Herceg Novi osvojila KUP Crne Gore za 2015 godinu, sakupivši 936 poena ispred SKLM Budve sa  915 poena.
Sezona Kupa CG se konačno završava za 14 dana u Budvi kada je na program Finale kupa  u pojedinačnoj konkurenciji.Kup CG IV kolo

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.