ISSF ‘D’ kurs za trenere

ISSF ‘D’ regionalni  kurs za trenere

Regionalni trenerski kurs ISSF “D” kurs bice odrzan narednog mjeseca,tacnije od 14.do 18.decembra u Baru,u organizaciji Streljackog Saveza CG i pod  pokroviteljstvom ISSF Akademije.
Imajuci u vidu da su u oktobru ove godine  vec sprovedeni ISSF ‘C’  medjunarodni trenerski kurs ,te IOC/ISSF sportsko razvojni program ,a da nas pocetkom decembra ocekuje i ISSF ‘B’medjunarodni trenerski kurs,na kojima ce ukupno  ucestvovati preko 100 ucesnika iz 30 zemalja svijeta ,mozemo s ponosom reci da su se Bar i Crna Gora ucvrstili  kao destinacija broj  1.  za edukaciju u Evropi i sire,te da je ISSF HQ u Streljackom Savezu prepoznao potencijal za organizaciju najvaznijih dogadjaja u nasem sportu.Ovo svakako ne bi bilo moguce bez angazovanja jednog od utemiljavaca ISSF Akademije ,g-dina Zeljka Todorovica, koji veci duz niz godina radi na afirmisanju Bara kao edukativnog i trenaznog centra.Nadamo se da je ovo samo pocetak i da je pred Streljackim Savezom CG organizacija mnogih vaznih dogadjaja i medjunarodnih takmicenja.
U prilogu mozete pogledati Poziv i  Program kursa,a za sve informacije molimo kontaktirajte strucnu sluzbu na vec poznati mail  strelkom@t-com.me.
poziv-issf-d-kurs-2016-1    program-issf-d-kursa-2016

Objavljeno u Obavjestenje. Stavi u favorite.