III kolo Kupa CG-stand.vazdusno oruzje

                                                  Jelena Pantovic rekordno!

Prvo takmicenje  sezone na strelistu Donje luge u Beranama bilo je  rezervisano  za trece kolo nacionalnog Kupa standardnim vazdusnim oruzjem.Ucestvovali su predstavnici gotovo svih klubova koji se takmice u ovom programu,iako brojnost jos nije na zeljenom nivou.Ispred svih  bila je  takmicarka Centra iz Podgorice Jelena Pantovic, koja je „upucala“ rekord u konkurenciji seniorke-vazdusni pištolj. Naravno,sacekacemo verifikaciju rekorda po proceduri ,ali svi podaci govore da nema sumnje da je ostvaren najbolji crnogorski rezultat u ovoj disciplini za zene.Skor od 569 krugova koji je Jelena ostvarila je izuzetan  i vrijedan  i u svjetskim okvirima. Prosle nedelje smo je  “prozvali”i istakli da od nje (i ne samo nje) ocekujemo rekorde u nastavku sezone.Odmah nas je poslusala-rezultat i narocito sigurna “egzekucija”  nas mnogo ohrabruju i podsticu apetite.
Gotovo svi takmicari su u ovom kolu Kupa ostvarili rezultatski napredak. Kako se sezona tek zahuktava i kako strijelce ocekuju vazna takmicenja na medjunarodnom i domacem planu , sve govori u prilog pojacanoj takmicarskoj atmosferi i rastu ocekivanja od narednih turnira. Veoma raduju i dobri rezultati Stanislava Boskovica iz Brskova,te Lazara Vujosevica iz Gorstaka, koji biljeze sigurne performanse iz kola u kolo.  Streliste u Beranama je prijalo i Dusanu Djukicu i  Andjeli Milickovic,ali prije svega strijelcima domacih klubova Donje luge i Berane- Novaku i Miljanu Devicu,Milosu Bozovicu,Bebi Dabetic i Nemanji Obradovicu.
Ovo vazi i za jos nekoliko strijelaca cija izdanja pokazuju da mozemo ocekivati uzbudljiv  period .Ako su rezultati ovog kola  predznak , ocekuje nas i uspjesna i rekordna sportska godina.
Kup takmicenje standardnim vazdusnim oruzjem nastavlja se narednog vikenda  u Niksicu,a posluzice kao posljednja priprema pred  medjunarodna takmičenja u Smederevu i Splitu.3.kolo Kupa CG 2019-20

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.