III kolo Kupa CG-stand.vazdusno oruzje

                            Beba,Andjela,Milos- rezultati iznad ocekivanja

Trece kolo nacionalnog Kupa standardnim vazdusnim oruzjem odrzano u Beranama doni-jelo je uzbudljivu sportsku predstavu i rezultate iznad ocekivanja.Ovo iz razloga jer je se-zona tek pocela,forma se  tempira,a ciljevi  za takmicarski ciklus se jos uvijek “centriraju”. Da su neki takmicari vec uveliko u formi i da su im ovogodisnji ciljevi jasno definisani, na-jbolje govore rezultati koje su ove subote ostvarili Beba Dabetic,Andjela Milickovic i Milos Bozovic.
Dabeticeva je pucala  411,4 bodova i to je -bez namjere da prejudiciramo stav Strucne Ko-misije-rekordno najbolji rezultat u disciplini vazdusna puska za zene.Za sve koji prate ra-zvojni put ove talentovane Beranke,njen rezultat ne moze biti iznenadjenje;pitanje je samo koliko brzo ce ostvariti neminovni napredak na medjunarodnom nivou.Odmah do nje je i Milickovica ,koja se sa 409,6 bodova pokazuje da uspjesno usaglasava i svoje studentske i  sportske obaveze;mozda odredjujuca sezona je pred njom…Milos  Bozovic je ostvario svoj licni rekord i sa 613,7 bodova ima najbolji start sezone koji smo vidjeli u zadnjih tri do pet godina.
Ne zaostaju ni ostali,Tomovic,Pantoviceva,Saranoviceva i skoro -pa debitant Jovana Po-povic,sve su bolji i sigurniji.Ovo je jedan od onih trenutaka u nasem sportu kad se sve cini svijetlo i obecavajuce ,nadajmo se samo da cemo iskoristiti sve potencijale koje donose goli talenat i naporan rad na  vatrenoj liniji , iako znamo da je za korak vise, dobar  plasman i iskorak na svjetskoj sceni potrebna logistika i podrska koja prevazilazi atmosferu sportske dvorane.
Ocekuje nas jos jedno kolo Kupa prije prvog veceg takmicenja u sezoni,medjunarodnog tu-rnira u Hrvatskoj,na kome ce ucestvovati najbolji predstavnici streljastva u regionu. Nakon tog takmicenja,imacemo jasniju sliku koliko smo i kako iskoristili dobar trenutak u kome se nalazimo.3.kolo Kup CG17-18

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.