III kolo Kupa CG-let.mete/trap

        Stanisic sigurno do pobjede

kup 3 kolo 3

kup 3 kolo

U subotu i nedelju  je na strelistu Kosljun kod Budve odrzano trece kolo nacionalnog Kupa u disciplini letece mete -trap.Najbolji je bio domaci takmicar Ivo Stanisic ,koji je i u osnovnom dijelu i finalu bio siguran;u osnovnom dijelu 112,da bi u finalu bio ubjedljiv protiv  Dragana Mrkajica. U borbi za trece mjesto,Nikola Markovic je  pobijedio svog prezimenjaka Jovicu i time sebi obezbijedio podijum.
Primjetno je da  rezultati svih strijelaca pokazuju tendenciju rasta,pa je samo splet okolno-sti  u raspucavanju,uticao da strijelci poput Raicevica ili Perisica- koji je bio dobar u osno-vnom dijelu, ne izbiju u prvi plan.Ovako,pauza i ponovno raspucavanje u finalu najvise su koristili Mrkajicu i Markovicu, koji su i dosli do odlicja.
Strijelce za dvije nedelje ocekuje naredno kolo Kupa,koje je ujedno i uvertira za prvo medjunarodno takmicenje sezone -Svjetski Kup na Kipru. Ocekujemo da se ovaj pozitivan trend iskoristi i da crnogorski “trapasi” budu jos bolji i sigurniji na narednom takmicenju.III kolo Kupa CG 2017

Objavljeno u Domaci rezultati - trap, Obavjestenje. Stavi u favorite.