II kolo Kupa CG-stand.vazdusno oruzje

Lazar,Jelena,Beba,Milos- rezultati sve bolji

Drugo kolo nacionalnog Kupa standardnim vazdusnim oruzjem odrzano u na strelistu Ljubovic donijelo je uzbudljivu sportsku predstavu i rezultate iznad ocekivanja. Ovo iz razloga jer je sezona tek pocela, forma se  tempira, a ciljevi  za takmicarski ciklus se jos postavljaju.
Da su neki takmicari vec uveliko u formi i da su im ovogodisnji ciljevi jasno postavljeni, najbolje govore rezultati koje su ove subote ostvarili Lazar Vujosevic, Jelena Pantovic, Milos Bozovic i Beba Dabetic.
Vujosevic je “upucao” 567 krugova,sto je njegov najbolji zvanicni rezultat od kako je prije dvije godine zapoceo takmicarski staz. To je respektabilna “brojka”u svakom smislu ; naredna kola Kupa ce dati odgovor na pitanje jesmo li dobili novog reprezentativca i koliko Lazar ovaj rezultat moze unaprijediti.
Milos Bozovic je ostvario  613,6 , a Beba Dabetic 613,9 bodova.Za njih dvoje ovo je prvo ovosezonsko takmicenje i odmah solidni rezultati, primjetno dobra energija i valjan pripremni rad.Jelena Pantovic je popravila solidan rezultat od proslog kola i polako ide ka zeljenoj formi, Andjela Milickovic  je uvijek na “visini zadatka”, popravljaju se svi pistoljasi  , spomenimo Boskovica i Djukica. Posebno nas raduje sto se posle duge pauze na vatrenu liniju vratio nekadasnji reprezentativac i rekorder u disciplini vazdusna puska, Aleksandar Kostic, koga je oduvijek krasila poletnost i veliki talenat.
Ne zaostaju ni ostali, opsti utisak je da su svi- bolji i sigurniji.Ovo je jedan od onih tre-nutaka  kada se sve cini  obecavajuce , a pozitivna energija i takmicarski duh zarazni.
Ocekuju nas jos dva kola Kupa prije prvog veceg takmicenja u sezoni,medjunarodnog turnira u Hrvatskoj, na kome ce ucestvovati najbolji predstavnici streljastva u regionu.2.kolo Kupa CG 2019-20

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.