II kolo kupa CG-stand.vazdusno oruzje

                                                       Odlicna Jelena Pantovic

U drugom kolu Kupa CG standardnim vazdusnim oruzjem koje je odrzano na strelistu Ljubovic u Podgorici postignuti su solidni rezultati.
Jelena Pantovic(vaz.pistolj) je na najbolji nacin potvrdila svoju sve bolju formu i to odli-cnim rezultatom od 377 krugova .Ipak,analizirajuci njenu performansu, moramo reci da
je bilo par propusta tokom meca isto nam daje za pravo da uskoro ocekujemo jos bolje rezultate od Jelene.
Popravlja se i Andjela Milickovic (vazdusna puska)koja sa 407,4 bodova nastavlja da te-mpira svoju formu prije vaznih medjunarodnih takmicenja u regionu (Hrvatska, Srbija). Solidna je bila i Nevena Saranovic(vaz.pistolj) sa 362 kruga i Zeljko Tomovic(vaz.puska)
sa 610,4 bodova.
Nasi mladi strijelci nesumnjivo sticu iskustvo koje jaca sportski duh i bez koga nema pra-vog i zdravog razvoja.Svi pokazuju siguran napredak i stabilnost kakvu ne posjeduju mno-go iskusniji i starij,i znaju da u vrhunskom sportu nema precica,da sve mora da se zasluži i zaradi.
Oni su buducnost naseg nacionalnog tima,sinergija i entuzijazam koji ih karakteriše donije-ce nam mnogo sportske radosti.
Naravno, svjesni smo da svi oni tek trebaju da se razviju i postizu jos bolje rezultate, ali ovom prilikom zelimo da im cestitamo na odlicnom predstavljanju i dobrim rezultatima u prva dva kola.
Naredno kolo je na programu u subotu u Beranama2.kolo Kupa CG17-18

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.