I kolo kupa CG-stand.vazdusno oruzje

                                                   Jovana Popovic rekordno!

Na strelistu Ljubovic u Podgorici u nedelju je odrzano prvo ovosezonsko kolo Kupa CG za standardni vazdusni program.Vidjena je dobra sportska atmosfera i odlicni rezultati,prije svih -najbolji rezultat mlade Jovane Popovic iz Gorstaka-Kolasin, koja je pucala,rekordnih 373 krugova u disciplini kadetkinje pistolj! Popoviceva je ovaj paznje vrijedan rezultat ostvarila  posle tek pola sezone kao debitant,ali je paznju na sebe skrenula izuzetnim nastupom na Prvenstvu drzave serijskim oruzjem ka-da je osvojila i nagradu za najbolji rezultat u pistoljskoj konkurenciji.Ako ovako nastavi, imamo svaki razlog da od nje mnogo ocekujemo na medjunarodnoj sceni.
I ostali strijelci bili su dobri,neki cak odlicni;Milos Bozovic ostvario je rezultat od 611,6 i ni-je mogao poceti sezonu u boljem ritmu, isto se moze reci i za Zeljka Tomovica koji je pucao 615,5 krugova;dok su standardno dobre bile Nevena Saranovic-pistolj (363) i Andjela Mili-ckovic-puska(401,9).
Ne smijemo propustiti da spomenemo dobro izdanje Bebe Dabetic od 403,3 kruga, koja iz nastupa u nastup potvrdjuje svoj reprezentativni potencijal i velike mogucnosti.
Zaista svi vec na startu sezone pokazuju veliku angazovanost,a mladji strijelci nesumnjiv talenat i dobre performanse.Sezona Kupa traje 16 kola i zavrsava finalom,veoma je vazno da strijelci na ovom, domacem takmicenju i regionalnim takmicenjima u Hrvatskoj i Srbiji do kraja godine,ucine sve i naprave solidnu bazu za velika takmicenja naredne godine, me-dju kojijma su i Mediteranske Igre i Olimpijske Igre mladih.1.kolo Kupa CG17-18

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.