I kolo Kupa CG-stand.vazdusno oruzje

Andjela i Jelena najbolje na startu nove sezone

Prvo takmicenje  sezone ,koja tradicionalno pocinje u oktobru,rezervisano je za pocetak nacionalnog Kupa standardnim vazdusnim oruzjem.Streliste Ljubovic je u nedelju bilo popriste prvih takmicarskih duela strijelaca iz svih klubova Crne Gore u ovom medjuna-rodnom ,olimpijskom  programu .
Bolje od svih  bile su domace takmicarke Jelena Pantovic i Andjela Milickovic. Jelena je „upucala“ odlican rezultat  u konkurenciji seniorke -vazdusni pistolj.Skor od 563 koji je ostvarila odmah na startu,  vrijedan je svake paznje jer je  respektabilan i na medjunarodnom nivou. Naporan visemjesecni rad ,ljeto bez pauze i pripeme u regionu, pomogli su Jeleni da odmah bude puna samopouzdanja i postavi rezultatsku kotu na  visok nivo.
Andjela Milickovic je nonsalantno ispucala 616,0  u disciplini  vazdusna puska seniorke.Primjetna je njena nova energija i entuzijazam ;dobro joj je dosao kratak predah od izuzetno naporne prethodne sportske sezone i uspjesnih i u roku okoncanih studentskih obaveza.Bice zanimljivo vidjeti sta ce  naredna tamicenja donijeti za ove dvije djevojke i kad mozemo ocekivati popravljanje rekorda.
Ovo vazi i za jos nekoliko strijelaca cija izdanja pokazuju da mozemo ocekivati uzbudlji-vu rezultatsku jesen,dobri su bili i Zeljko Milickovic  sa 556 i Stanislav Boskovic sa 555 bodova kod seniora pistolj,a poslije pauze na streliste se vratio nas najpoznatiji strijelac , Nikola Saranovic ,koji je „na misice ubio “  563 kruga.1.kolo Kupa CG 2019-20

U Streljačkom savezu Crne Gore  smo  ponosni što imamo izuzetne talente koji  postaju pouzdani reprezentativci,sto imamo  nekoliko strijelaca svjetskog potencijala , priku-pljamo mqs kvote za OI Tokio…. To je pokazatelj da se u Savezu vrijedno radi na vise polja i da smo izrazito fokusirani na rezultat. Nadamo  se da će broj strijelaca sa mqs kvotama i normama jos rasti i da olimpijska ulaznica nije nedostizna.

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.