I kolo Kupa CG-stand.vazdusni program

   I kolo Kupa CG-sezona pocela dobrim rezultatima

oktobar-2016oktobar-2016-2

U subotu  je na strelistu Ljubovic u Podgorici odrzano prvo kolo nacionalnog kupa za sta-ndardni vazdusni program.Ucesce su uzeli  klubovi iz Bara ,Berana,Mojkovca i Podgorice.
Kako je sezona tek pocela,nijesmo ocekivali da rezultati odmah budu u prvom planu, medjutim strijelci,prije svih oni iz Berana,uvjerili su nas u suprotno.Iako je ovo prvo takmicenje nakon ljetnje pauze rezultati se mogu mjeriti s onima koji se ostvaruju u zamahu sezone i kad je forma vec tempirana.
Bolji od ostalih bili su :u disciplini puska -kadeti,Nemanja Obradovic (600,1) i puska-kadetkinje, Beba Dabetic (380,2),juniorka-puska Milena Ralevic,ali i gotovo sve strijekinje u ovoj disciplini.
Pred nama je standardna procedure procjene i verifikacije eventualnih rekorda,a pred strijelcima duga sezona nacionalnih takmicenja i nekoliko vaznih takmicenja na medjunarodnom planu- od kojih  najvaznija -Evropska Prvenstva  u Mariboru i Bakuu, Igre malih zemalja Evrope u San Marinu i Mediteranske Igre u Taragoni(Spanija).
Ovo kolo  je pokazatelj da su  u Beranama i tokom pauze radili vrijedno i predano.Kakav ce biti odgovor strijelaca iz ostalih klubova,ostaje da se vidi .Sigurno je da konkurencija i takmicarsko nadmetanje samo mogu doprinijeti boljim rezultatima u cjelini,pa s nestrpljenjem cekamo naredna kola Kupa.
Ocekujemo dobre rezultate,nove rekorde i zelimo uspjesnu sezonu svim nasim strijelcima.1-kolo-kup-crne-gore-2016-17
oktobar-2016-3oktobar-2016-4

Objavljeno u Domaci rezultati - pistolj & puska, Obavjestenje. Stavi u favorite.